Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2014 13:20 - Свети Валентин в Япония
Автор: swalq444a Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 633 Коментари: 0 Гласове:
0



Свети Валентин освен всичко е и интернационален празник честван в много страни по света! Една от тези страни е Япония, но ако си мислите, че празника там протича по същият начин както сме свикнали в Европа и западните страни, сериозно се бъркате! image   По запознатите с Японският бит и култура може би знаят, че много неща от ежедневието като се започне от словореда на езика и стигнем до начина по който се обличат Японците са малко или много противоположни на тези които ние сме приели за нормални. Начинът по който се празнува Свети Валентин не прави никакво изключение. Какво е най-фрапиращото в Японският Свети Валентин? Ако ние сме свикнали, под „НИЕ“ имам предвид ние жените, ако ние сме свикнали да получаваме подаръци, като цветя, бонбони, картички и какво ли още не от любимите си хора, мъже то в Япония на Свети Валентин подарък получава мъжа от жената!
Да това е факт, дамите са водещата сила във връзките там, когато някое момиче хареса момче, това обикновено се случва в училище, тя или пише писмо или си разкрива чувствата директно, както при всяко нещо и това има изключения, но общата картина е такава. Жените са водещите лица и на празника на влюбените Свети Валентин.

подаръци за свети валентин

Най-интересните Японски подаръци за Свети Валентин. Япония винаги е била водеща страна особено ако става въпрос за иновации. Затова и едни от най-интересните и странни подаръци са направени именно там и голяма част от тях са изобретени от жени. Хитът от по-миналата година при подаръците за празника на влюбените в Япония бе шоколадови бонбони с формата и чертите на лицето на любимата жена, която ги подарява на своят любим.
Вана с топъл шоколад Друг набиращ популярност подарък за Свети Валентин в Япония е шоколадова баня с топъл шоколад, която дори цели компании могат да вземат заедно. Шоколадът е доста воднист но за сметка на това може да се консумира без страх, защото преди да влезнат в топличката течност всички преминават през специален душ който почиства изключително добре всички нечистотии по тялото.
Винен басейн за влюбените На този ден в Хаконе специален за случая басейн се пълни с червено вино което може да се опита. Дори там се шегуват че това е най-доброто място на което човек може да се удави. Естествено за сигурността се грижат професионални спасители, на които помагат и медицински работници отговарящи за тези които са препили.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: swalq444a
Категория: Тя и той
Прочетен: 16623
Постинги: 7
Коментари: 2
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930